REAKCIJA

Oglasio se i Badr Hari nakon povrede: Pokazao sam dominaciju, pojas će biti moj

Hariju stradala noga otprilike jednu minutu nakon početka treće runde. Instagram

Avaz.ba

23.12.2019

Dva dosadašnja meča između Riko Verhoven (Rico Verhoeven)  i Badr Harija su završila nevjerojatnim povredama. Oba puta je Marokanac bio taj koji nije uspio završiti meč do kraja. U subotu u nizozemskom Arnhemu, na Gloryjevom Collision 2 eventu, kontroverzni borac je bio jako blizu pobjede nakon što je dva puta rušio aktualnog prvaka, ali ponovno nije imao sreće!

Prvi put je kobna bila povreda ruke, a ovaj put je Hariju stradala noga otprilike jednu minutu nakon početka treće runde. Do tada je već dva puta Gloryjevog šampiona slao na pod i izgledalo je kao da bi mogla uslijediti smjena na tronu kraljevske divizije. Marokanac je u nedjeljnom obraćanju javnosti najavio povratak, a time vjerovatno i treći pokušaj lova na Gloryjev pojas! 

Želim zahvaliti svojoj vojsci navijača na nevjerojatnoj borilačkoj noći. Bili ste nevjerojatni i ne mogu vam opisati kako sam se osjećao kada sam ulazio u ring u toj ludoj atmosferi. Bilo je jedinstveno i toliko sam ponosan što sam imao vašu podršku iza sebe- napisao je Hari na svom Instagramu te je nastavio: 

-Možete vjerojatno zamisliti koliko mi je teško prihvatiti ovaj ishod. Pokazao sam svijetu da sam i dalje najdominantniji borac u teškoj kategoriji. Također sam potpuno siguran da ću dohvatiti taj pojas - kazao je on.

Marokanac se na kraju obratio i svom protivniku Ricu Verhoevenu... 

- Također bih htio zahvaliti Ricu Verhoevenu na njegovom nevjerojatnom sportskom ponašanju nakon moje ozljede. Vratit ću se! Budite spremni!- zaključuje Hari. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.