"OZBILJAN" BORAC

Arkanov sin večeras se u Banjoj Luci bori protiv boksera koji u posljednjih 13 borbi ima 12 poraza

Veljko Ražnatović. Agencije

Piše: Al. Ti. / Avaz.ba

28.12.2019

Poznata je činjenica da se Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, bavi boksom, a u dosadašnjih sedam borbi ima svih sedam pobjeda. 

Ali, kada se pogleda lista njegovih protivnika koje je u svojoj "bogatoj" karijeri pobjeđivao, mnogi se i pitaju koliko je on ozbiljan, ali i kvalitetan borac.

Te tvrdnje pogotovo dobivaju na značaju uoči večerašnjeg meča u Banjoj Luci protiv Mađara Andraša Čomora, kojem je zaprijetio nokautom.

- Veliki pozdrav za Republiku Srpsku, sve Srbe i ostale ljude. Velika mi je čast što ću ovdje nastupati prvi put nakon dvije i po godine karijere i nadam se da ćemo se mnogo puta vidjeti. I još nešto, obećavam da ću nokautirati Mađara - rekao je optimistični Ražnatović.

Njegov optimizam ne dolazi bez razloga. Naime, jednostavnom provjerom na Googleu može se vidjeti da Ražnatovićev večerašnji protivnik Čomor u posljednjih 13 borbi ima, vjerovali ili ne, čak 12 poraza i samo jedan remi.

Očekuje se da će protiv ovog "eminentnog" protivnika Ražnatović zabilježiti i svoju osmu pobjedu u karijeri. Čomor se očito dobro spremio da bude "vreća za udaranje" budućem prvaku Evrope, kako za sebe, samouvjereno govori sin zločinca Arkana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.