NEVJEROVATNO

Fjuri zaprepastio priznanjem šta radi kako bi očvrsnuo bradu: Veoma mnogo ližem...

Spektakl na rasporedu 22. februara u Las Vegasu

Fjuri: Radi mnogo toga što ranije nije. AFP

Avaz Sport

14.2.2020

Britanski bokser Tajson Fjuri (Tyson Fury) mnogo je posljednjih dana govorio o tome kako se priprema za meč protiv Dionteja Vajldera (Deontay Wilder), koji je na rasporedu 22. februara u Las Vegasu.

Prvo je izjavio kako umače ruke u benzin kako bi ih očvrsnuo, a potom i da masturbira sedam puta dnevno kako bi konstantno pumpao razinu testosterona u sebi. Sad je, pak, otkrio šta radi kako bi očvrsnuo bradu.

U posljednje vrijeme veoma mnogo ližem p***u kako bih ojačao čeljust. Radim dosta toga što ranije nisam. Jedem pet-šest puta dnevno i pijem osam litara vode. Sve sam spreman napraviti kako bih bio što bolji - pojasnio je Fjuri. 


Detalj prve borbe. AFP

U razgovoru za "Sky" rekao je kako Vajlder nema najrazornije udarce u historiji iako je u 42 borbe protivnike nokautirao 41 put.

- Mene nije uspio nokautirati, zar ne? Primio sam sve njegove najbolje udarce i ostao sam na nogama. Ne udara jače od Vladimira Klička. Kod Vajldera se ne radi o snazi nego o brzini, jer može biti vrlo nezgodno kad ne vidite da dolazi udarac. U ringu ne osjećam nikakve udarce, jer je adrenalin veoma visok - završio je Fjuri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.