ZVIJEZDE

Žestoke batine radi umjetnosti: Poznatu glumicu prebila UFC prvakinja

Imala i slomljene kosti

Beri i Ševčenko: Žestoka borba. MMA India

Avaz.ba

23.4.2020

Sve je bilo radi umjetnosti, ali daleko do toga da nije boljelo. Poznata američka glumica i dobitnica Oskara Hali Beri (Halle Berry) prepričala je situaciju u kojoj ju je prebila MMA borkinja.

Beri je riješila da se oproba i kao rediteljica, a priča bi bila smještena u svijetu MMA borbi, kojim se bavi film "Bruised". On je u postprodukciji, Beri igra glavnu ulogu, a protivnica joj je čuvena šampionka UFC organizacije u muha kategoriji - Valentina Ševčenko. 

- Radi se o osramoćenoj MMA borkinji, koja se bliži kraju karijere i pokušava da vrati sina, kojeg je ostavila kad je bio vrlo mlad. Borila sam se sa pravom šampionkom Valentinom Ševčenko. I znate šta? Morala je da uputi prave udarce i ja sam morala da ih primim. Oni su mi zaista polomili nekoliko kostiju. Ona je zvijer, ali nisam mogla da poželim bolju učiteljicu i bolju partnericu u borbi i na snimanju. Zbog nje mi je sve postalo toliko stvarno, povremeno sam imala osjećaj da se zaista borim. Imale smo i pravog MMA sudiju, a on je rekao kako je mislio da gleda pravu borbu, jer je ona unijela toliko snage i autentičnosti u naše scene - ispričala je Beri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.