DRUŠTVENE MREŽE Bh. borac u svim segmetima bolji

Džemal Bošnjak protiv Veljka Ražnatovića: Arkanov sin bez šansi

Većina misli da je bokser iz Srbije nedorastao

Piše: N. Demirović / Avaz.ba

Bošnjak: Razlika u klasi

Foto: Arhiv


Jedan radi u tišini i šuti, oko drugog se pravi velika pompa. Ovaj prvi, Džemal Bošnjak ne bira protivnike, i profesionalnoj bokserskoj karijeri ima omjer 4-2. Sa druge strane je Veljko Ražnatović, inače sin ratnog zločinca Arkana i srbijanske pjevačice Svetlane Ražnatović, ima iza sebe tim koji pomno bira koga će mu izvesti u ring. Tako Arkanov nasljednik ima 8:0 u profi ringu.

Samo par podataka je dovoljno da sve bude jasno ko je od ove dvojice kruzeraša na kojem nivou. Bošnjak je u posljedna tri meča imao okršaje s borcima koji su ostvarili zajedno 29 pobjeda i jedan poraz, sa druge strane Ražnatovićeva tri zadnja protivnika ukupno imaju 34 pobjede i 53 poraza. Zadnji protivnik koji je "legao" u Banjoj Luci ima omjer 18:26.

Iako je sve jasno potvrda šta bi bilo u eventualnom meču došla je na jednoj Facebook grupi iz Beograda (BBG) koja se bavi boksom. Mnogi koji poznaju boks, nemaju nikakve dileme. Većina komenara kaže da bi Arkanov nasljednik bio bez šansi, neki nisu propustili napomenuti kako gradi karijeru Ražnatović, a tek mali dio misli da bi on imao šanse.
  • Neki od komentara

    Neki od komentara

    Foto: Printscreeen


  • Komentari na stranici

    Komentari na stranici

    Foto: Printscreen


NA VRH

Komentari