TREĆI PUT Irski borac ponovo najavio da se oprašta

Okačio rukavice o klin: Konor Mekgregor se povlači iz ringa!

U MMA karijeri je na 26 profesionalnih mečeva upisao 22 pobjede, od čega je 19 bilo nokautom

Avaz.ba
07.06.2020 08:09

Konor Mekgregor

Foto: Enterpreneuer

Najveća zvezda UFC-a Konor Mekgregor (Conor McGregor) je treći put stavio tačku na fenomenalnu karijeru. Irski borac na svom zvaničnom Twitter nalogu, jedan od najvećih MMA šampiona, naveo da je trofejnom putu došao kraj.

- Odlučio sam da se povučem iz ringa. Hvala vam za nevjerovatne uspomene! Kakva je to vožnja bila! Ovo je slike mene i moje majke sa jedne od proslava titule u Las Vegasu. Megs, biraj dom iz svojih snova. Šta god poželiš je tvoje - napisao je slavni borac.

Ovo je treći put da se na sličan način Konor oprašta od sporta i profesionalnog borenja, pa ljubitelji MMA širom svijeta nisu prihvatili ovakvu odluku previše ozbiljno.  Nakon što je za samo 40 sekundi savladao "Kauboja" Seronea, Mekgregor je na društvenim mrežama prihvatio izazov Oskara De La Hoje i najavio bokserski meč. 

Takođe, fanovi UFC-a nadali su se da će vidjeti revanš između Mekgregora i Nurmagomedova.

U MMA karijeri je na 26 profesionalnih mečeva upisao 22 pobjede, od čega je 19 bilo nokautom.  U 2016. postao je jedini borac u historiji UFC-a koji je istovremeno bio vlasnik pojasa u dvije kategorije (pero-laka i laka).

Komentari

NA VRH