MRAČNA PROŠLOST

Tajson ispričao kako je pod utjecajem droga i alkohola istukao sedam prostitutki

Ovo je stvarno mračna priča, rekao je Tajson

Tajson: Dotaknuo sam dno. Arhiv

Avaz Sport

29.7.2020

Legendarni Majk Tajson (Mike Tyson) vraća se u ring u septembru protiv Roja Džonsa (Roy Jones Jr.). Tim povodom zadnjih nekoliko mjeseci internetom kruže snimke Tajsona u fenomenalnoj formi, iako sada već ima 54 godine. ..

Jedan od najvećih boksera u historiji tokom karijere je imao mnogo problema sa zakonom, zbog optužbi za silovanje je završio u zatvoru, priznao je da je bio ovisan o opijatima, a u međuvremenu je i bankrotirao. Penzionisao se prije 15 godina, nakon što je izgubio od anonimnih boksera...

Posljednjih nekoliko godina je čist, financijski se oporavio, radi na sebi i ne ustručava se pričati mračne priče iz svog burnog života.

- Ovo je stvarno mračna priča. Bio sam u hotelskom apartmanu sa sedam prostitutki. Imali smo puno morfija, kokaina, viagre, marihuane i moj omiljeni "Hennessy” - rekao je Tajson i priznao da ga je u jednom trenutku "oprala paranoja da ga te cure žele opljačkati". 

Tada ih je počeo mlatiti.

Dotaknuo sam dno. Uhvatila me paranoja i pomislio sam da me te žene pokušavaju opljačkati i smjestiti mi. Počeo sam ih udarati. Bila je to vrlo mračna epizoda. Međutim, postojala je i neka svrha, jer im nisam želio dati dijelove svoje duše. To je bio vrag u meni. Danas sam zahvalan što sam sad ovdje. Od tada sam čist. Nema više kokaina, zaključio je slavni bokser.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.