BORILAČKI SPORT

Konor izgubio živce pa izvrijeđao Kormijea: Šta pričaš budalo debela

Nije mu se svidio komentar bivše teškaškog prvaka

Mekgregor: Nije dugo čekao. Arhiv

Avaz Sport

29.9.2020

Danijel Kormije (Daniel Cormier)je dao svoj pogled na aktuelnu situaciju oko Konora Mekgregora (Conor McGregor), ali Ircu se to nije svidjelo . Konor i Dena Vajt (Dana White) vode verbalni rat još otkako je predsjednik UFC-a insinuirao da je Irac u prošlosti odbijao ponuđene mečeve. 

Ta priča dobila je svoj nastavak kada je bivši dvostruki prvak javno podijelio "screenshotove" iz njihovog privatnog razgovora u kojima je, između ostalog, i tražio borbu s Dijegom Sančezom (Diegom Sanchez). 

Na tu temu se ovih dana nadovezao i nekadašnji teškaški prvak (Daniel Cormier) koji baš i ne vjeruje u onu da bi se Konor "borio s bilo kime". 

- Konor pokušava iskoristiti ljude poput tebe da bi dokazao kako se želi boriti protiv bilo koga. Upravo smo pričali o tome da je Dijego gotov, a najveća zvijezda u UFC-ovoj historiji govori da želi meč s njime... Ako se Konor želi boriti s bilo kojim protivnikom, pristao bi biti rezerva za borbu Nurmagomedova i Fergusona, rekao je DC, prenosi "Fight site".

Konoru nije dugo trebalo da odgovori.

Pitao sam za maj ti budalo debela, o čemu uopće pričaš? Borio sam se u januaru i pokušao sam se boriti ponovno, ali su me namjerno držali da budem zamjena za meč u julu. Da čekam sedam punih je*enih mjeseci i da se onda "možda" borim? Jesi li glup? O čemu pričaš?, napisao je između ostalog Konor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.