NEVJEROVATNO

Habib se oglasio na Instagramu i šokirao svijet: Ova objava dokazuje o kakvom se velikanu radi

Habib je "uspavao" protivnika u drugoj rundi i došao je do nove pobjede, a potom je objavio da je to bila posljednja borba u njegovoj karijeri

D. H.

Habib Nurmagomedov

Foto: Ilustracija


Habib Nurmagomedov (Khabib Nurmagomedov) je ponovo ostavio sve bez teksta nakon što je pobijedio Džastina Gejčija (Justin Gaethje). 

Habib je "uspavao" protivnika u drugoj rundi i došao je do nove pobjede, a potom je objavio da je to bila posljednja borba u njegovoj karijeri.

Dagestanac u penziju ide sa omjerom 29-0, te je odlučio da se povuče nakon iznenadne smrti njegovog oca. Majci je dao obećanje da je to njegova posljednja borba i sigurno je da svoju riječ neće pogaziti.

Nakon meča šef UFC-a Dana Vajta (White) je sve šokirao kada je saopćio da se Habib borio sa slomljenim stopalom. Bilo je onih koji su mislili da to nije istina, ali sada je i sam Dagestanac potvrdio da je zaista bio povrijeđen.

Naime, on je dvije sedmice prije meča slomio stopalo i prst na nozi, a to je uslikao kako bi mogao objaviti nakon borbe. Khabib to nije htio da spominje prije okršaja i da se eventualno "vadi" na povredu.

  • Objava Habiba Nurmagomedova

    Objava Habiba Nurmagomedova

    Foto: Instagram


Više o temi Habib Nurmagomedov

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na