12. POBJEDA

Filip Hrgović razbio Amerikanca, pa mu poručio: Prestar si, sudac je napravio dobar posao

Krajem četvrte runde, sudac je upozorio je Bukera da mora nešto poduzeti ili će označiti kraj meča jer mu Hrgović zadaje previše udaraca u glavu

Hrgović zadao 73 udarca u 13 minuta. Društvene mreže

Piše: N. Aj.

8.11.2020

Rajdel Buker (Rydell Booker, 39) za manje od 13 minuta primio je 73 udarca od Filipa Hrgovića (28) u meču na Floridi. Iako je većina direktno u glavu, Buker je uspio stajati, ali je sudac nakon 40-ak sekundi pete runde prekinuo mučenje za Amerikanca kako ga hrvatski majstor ne bi ozbiljnije povrijedio. Ovo je za Hrgovića 12. pobjeda u 12. profesionalnom meču.

Buker ima 112,4 kilograma, dok Hrgović ima 210 kilograma.

Krajem druge runde potisnuo je na konopce Bukera, bivšeg robijaša, koji je proveo 12 godina u zatvoru zbog preprodaje droge, snažnim direktima. Do kraja runde bacio je Bukera u još jedan nokdaun desnim direktima. Spasilo ga je zvono.

Krajem četvrte runde, sudac je upozorio je Bukera da mora nešto poduzeti ili će označiti kraj meča jer mu Hrgović zadaje previše udaraca u glavu. I u petoj rundi to je završilo samo na pokušaju.

Sudac je nakon 40-ak sekundi odlučio da je to kraj. Zagrlio je Filip protivnika i čestitao mu, te mu poručio:

- Sudac je napravio dobar posao. Prestar si...

KAO ŠTO SAM I OBEĆAO! 🏆 POBJEDA- TKO 5. RUNDA. 💥 Još jedna pobjeda u nizu za TEAM HRGOVIĆ!! 🇭🇷 AS I PROMISED! 🏆TKO ROUND 5. 💥 Another WIN for TEAM HRGOVIC!! 🇭🇷 #OnTheHunt #HF

Posted by Filip Hrgović on Saturday, November 7, 2020
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.