BORILAČKI SPORT

Legendarni MMA borac sam se odvezao u bolnicu nakon srčanog udara

On se nije osjećao dobro i proteklog utorka je osjetio bol u grudima

Mark Kolmen. INSTAGRAM

A. V.

9.11.2020

Član UFC-ove Kuće slavnih i legenda MMA sporta Mark Kolmen (Coleman) preživio je srčani udar nakon kojeg se sam odvezao u bolnicu.

On se nije osjećao dobro i proteklog utorka je osjetio bol u grudima. Pretpostavio je da bi se moglo raditi o srčanom udaru, ali nije odmah otišao u bolnicu. Tek nekoliko sati kasnije odlučio je otići u bolnicu, gdje su vidjeli da mu je blokirana glavna arterija.

- Da nisam otišao, vjerovatno danas ne bih bio ovdje. Sutra će mi staviti premosnicu. Hvala svima na podršci. Nije bilo vrijeme da umrem. Vrijeme je da živim - napisao je Kolmen na svom Instagramu, prenosi Index.hr.

View this post on Instagram

I hadn’t been feeling so well for quite some time something hit pretty hard Tuesday about 7:00 pm chest locked up my arms went numb sounds pretty obvious but I didn’t want to believe . I walked around and laid down for about 6 hours it didn’t get better I texted my daughters I didn’t want to go wasn’t fair to them so I grabbed my keys made it to the hospital for sure there was nothing wrong but yes there was complete blockage of a major artery if I don’t go I’m probably not here today I’m so glad I went I have so many things I want to do . Tomorrow they will try to break through the artery and put a stent in for the first time in a long time I am motivated I am great full and appreciate all your support it wasn’t my time it’s time to live . ❤️🤼‍♂️💪🏼👊🥋⚒ #UFC #MMA #Wrestling #HOF

A post shared by Mark Coleman (@markdcoleman) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.