HRVATSKA

Lažni Mirko Filipović dijeli novac na Facebooku

Oglasio se poznati borac

Filipović: Ne nasjedajte. Arhiv

N. D.

16.11.2020

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović već je duže vrijeme u zasluženoj penziji. Iako nije aktivan u ringu, na društvenim mrežama itekako jest. Mirka na Facebooku i Instagramu prate stotine hiljada ljudi, ali popularnost nekada i nije dobra.

Cro Cop je postao žrtva prevare. Neko je napravio lažnu stranicu na Facebooku i u Mirkovo ime ''dijeli'' novac ljudima, a oni prije toga trebaju dati svoje lične podatke toj lažnoj stranici. Mirko je to sve vidio i odlučio je zamoliti ljude da ne nasjedaju na takve vijesti. 

Ekipa, ne znam je li tužnije što postoje osobe koje naprave lažnu stranicu na Facebooku i onda ljude mame nekakvim dijeljenjem novca, uz to što prethodno traže ostavljanje osobnih podataka i broja kreditnih kartica tako da ih mogu počistiti, ili što postoje osobe toliko naivne, da ne koristim grublje izraze, koje povjeruju u takve priče i nasjedaju na takvu vrstu prevara. Nisam mislio uopće reagirati, ali s obzirom na broj poruka u kojima me oduševljeni "dobitnici" obavještavaju da su upravo oni dobili nagradu i raspituju se kako "podići svoje eure", moram se ograditi od ovoga i zamoliti ljude da ne nasjedaju na ovakve jeftine štosove i da ne daju brojeve računa jer će im oni biti počišćeni, napisao je Filipović na društvenim mrežama. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.