PROFI BOKS

Rat hrvatskih teškaša se nastavlja, Babić nakon pobjede opet prozvao Hrgovića

Već je u toj poziciji, nigdje ne može ići bez da ga pitaju za mene

Babić (desno): Želi meč protiv Hrgovića. Twitter

N. D.

22.11.2020

Hrvatski bokser Alen (Savage) Babić brutalno je nokautirao Britanca Toma Litla (Little) u trećoj rundi, i tako je stogao do šeste pobjede u profesionalnoj karijeri (sve nokautom)

Nakon meča nastavio je po starom i jasno je da verbalni rat dvojice hrvatskih teška nije ni blizu gotovog. Babić je opet govorio o Hrgoviću. Pitali su ga o njegovu “old school” stilu boksa, ali se opet došlo na Hrgovića. 

- Ništa ne fejkam, Hrgović je fejker od glave do pete, ja nisam, ja sam stvaran, volim se boriti i zabavljati ljude. Uvijek ću biti takav, rekao je Babić. 

Pitali su ga hoće li staviti Hrgovića u poziciju da ne može odbiti borbu…

Već je u toj poziciji, nigdje ne može ići bez da ga pitaju za Savagea. Sanja me. Savage ga progoni, svaki dan. Želim se boriti s njim kad se navijači vrate, da svi vide kako pada. On je fejk, bori se s vrećama za napucavanje, ljudima od 50 godina. Ali sve je OK, volim Hrgovića. Hrgović se kladio protiv mene i baš mi je drago što je izgubio novac. On je moj sunarodnjak, Hrvat, živimo dva kilometra jedan od drugog, a on se kladi na Litla. To samo pokazuje da pojma nema o boksu ni o povijesti boksa. Jako je dobar tehničar, ali protiv mene to nije dovoljno. Ring je život. Kad ja uđem u ring, stavljam svoj život na kocku za vas, on to neće učiniti jer je sebičan. Čim se navijači vrate u dvorane, želim borbu s njim, poručio je Babić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.