BORILAČKI SPEKTAKL

Tajson: Boks je umirao zbog UFC-a

Zbog svog ega sam štošta znao reći, no ja zapravo želim pomoći boksu

Tajson: Za njega nisam znao niti da postoji, dok moji sinovi nisu rekli kako bi se voljeli jednog dana boriti protiv njega. AFP

G. Š.

29.11.2020

Legendarni Majk Tajson (Mike Tyson) sretan je što je Džeika Pola (Jake Paul) imao na svom borilačkom programu. Podsjetimo, Džeik Pol je YouTube zvijezda za kojeg bokserski fanovi smatraju kako ne bi trebao pronalaziti svoje mjesto na značajnim priredbama. Jedna od takvih bila je ova jutros održana, s Tajsonom i Roj Džons Džuniorom (Roy Jones Jr.) u glavnim ulogama. 


Pol je drugoj rundi nokautirao Neita Robinsona ( Nate). 


- Za njega nisam znao niti da postoji, dok moji sinovi nisu rekli kako bi se voljeli jednog dana boriti protiv njega. Pitao sam ih protiv koga se to žele boriti i tko je on. Onda sam saznao da je velika zvijezda. Svi znaju ko je on i drago mi je što je sjeo na isti voz sa mnom i Rojom, rekao je Tajson.


Pol 23-godišnjak koji inače na YouTube objavljuje većinom snimke svojih "glupiranja", a bivšeg košarkaša je jednostavno demolirao.


- Slušajte, zbog svog ega sam štošta znao reći, no ja zapravo želim pomoći boksu. Bokserski svijet duguje momcima s YouTubea malo respekta. Zaslužuju i neke pojaseve jer oni su trenutno ti koji boks drže živim. Boks je umirao, UFC nam već godinama praši dupe, a sad imamo YouTube boksače s 25 miliona pogleda. Boks se vraća i to zahvaljujući njima, pohvalio je Tajson u prvom planu Pola i njegovog još popularnijeg brata Logana.


Pol je snimku svog meča objavio na svom Youtube kanalu, a za manje od 12 sati došla je do preko tri miliona pogleda, prenosi SN.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.