BRODOLOM

Nekadašnji MMA prvak bio u braku sa zvijezdom iz filmova za odrasle, droga je uništila sve

Potrošila je osam miliona dolara

Tito i Džena: Iz vremena sretnog braka. Twitter

N. D. / Mondo

17.1.2021

Tito Ortiz je legenda MMA i bivši šampion u poluteškoj kategorijiu UFC-u, a njegova najpoznatija ljubavna veza je brak sa jednom od najpoznatijih zvijezda filmova za odrasle svih vremena.  On je dugo bio u braku sa Dženom Džejmison (Jena Jameson), a zajedno su bili od 2006. godine pa sve do raskida 2013.  

Uvijek su bili u centru pažnje, a Džena je u to vrijeme već prestala da se bavi snimanjem, nije bila u industriji "filmova za odrasle". Posvetila se porodici i Ortizu rodila blizance. Sve je djelovalo sjajno, a onda je ona zapala u ogromne probleme vezane za zavisnost.  

Bio sam zaljubljen u tu ženu. Veoma je pametna, veoma bistra, predivna, rekao je Ortiz. 

Ali onda se sve promijenilo, što je Ortizu posebno teško palo, jer su njegovi roditelji također bili ovisnici.  

- Uzimala je oko 80 miligrama tri ili četiri puta dnevno, postala je ovisnica, a vidio sam sličnost sa onim što sam vidio kod svojih roditelja, ispričao je on.

Kasnije je dobio starateljstvo nad djecom, a Džena je potrošila gotovo sav novac koji je zaradila. A zaradila je milione snimajući filmove! 

- Gubila je sve. Spisakala je osam miliona dolara u četiri godine. Rekao sam joj da neće imati ni dolara jednog dana, a ona je rekla da je nije briga. Otišla je, ali je u isto vrijeme i bila žrtva same sebe. Pokušao sam da joj pomognem, ali nisam mogao. Znam istinu. Stvari koje su se dešavale meni i djeci tada bi vas raspametile. Zahvalan sam što su bili jako mladi da nisu shvatali šta se dešava u njihovoj kući, šta će biti sa njima. Oni je se i ne sjećaju, rekao je Ortiz. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.