BORILAČKI SPORTOVI

Nokautirao zvijezdu u usponu, uzeo bonus i nakon jednog pitanja napustio press konferenciju

Ovaj sport čine dva čovjeka - pobjednik i gubitnik, rekao je Alessio Di Chirico

Alessio Di Chirico bio je na rubu otkaza. Agencije

A. Č.

17.1.2021

Alessio Di Chirico bio je na rubu otkaza. Imao je ovaj talijanski borac tri poraza u nizu, a onda mu je UFC dodijelio autora najboljeg nokauta u 2020. godini - Joaquin Buckley.

Amerikanac iza kojeg se stvorila velika prašina bio je favorit uoči subotnje UFC on ABC 1 priredbe. Kladionice su na Buckleyovu pobjedu stavili skromnih 1,35, dok je tečaj na Di Chiricoa iznosio čak 3,40. 

No "bookmakeri" su se prevarili i Talijan je za otprilike dvije minute preciznim i snažnim "high kickom" srušio Buckleyja i za svoju izvedbu zaradio bonus od 50.000 dolara.  

Alessio nakon važne pobjede nije skakao od sreće već je vrlo emotivno i sa suzama u očima proživljavao ovaj značajan trenutak.

Nakon borbe, Di Chirico se pojavio u backstageu Etihad Arene, saslušao je jedno pitanje, poslalo svoju poruku i na iznenađenje okupljenih medija napustio press konferenciju. 

- Bila je ovo lijepa borba - započeo je Talijan, a onda se naglo prebacio na ono što je htio poručiti:

Žao mi je, ali obećao sam sebi da neću odraditi ovaj intervju. Ne sviđa mi se što samo intervjuirate pobjednika. Ovaj sport čine dva čovjeka - pobjednik i gubitnik. Ne sviđa mi se ovo. Cijenim vaš posao, ali želim poslati poruku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.