ZVIJEZDE

Je li ovo zaručnica Flojda Mejvedera, radi u njegovom striptiz klubu

Par je u vezi navodno od prošle godine

Ana: Objavila fotografije. Instagram

N. D. / Index.hr

21.1.2021

Bokserski prvak Flojd Mejveder (Floyd Mayweather) zaručio se s djevojkom striptizetom Anom Monro (Anna Monroe), tvrdi izvor za "The Sun". Mejveder (43) zaprosio je Monro (29), glavnu striptizetu u njegovoj vegaškom klubu Girl Collection, ubrzo nakon što je prošle sedmice otkriveno da su u vezi, prenosi "Index.hr". 

Monro je na Instagramu objavila fotografije s prstenom, za kojega se vjeruje da je zaručnički. Prema izvoru, ove godine par planira raditi i na bebi. Dodaje kako je Flojd prvo bio ljut jer je želio zadržati vezu privatnom, a u subotu navodno ju je odlučio zaprositi.

Par je u vezi navodno od prošle godine, a na snimci koja se pojavila nedavno na internetu može se vidjeti Monro koja mu pleše u krilu.

Monro je objavila fotografije s Flojdom iz Grčke, a objavljivali su u isto vrijeme i fotografije iz Pariza, Amsterdama i Abu Dabija. 

- Viđaju se povremeno već neko vrijeme, kad Flojd to odluči, tvrdi izvor za britanski tabloid te dodaje kako Flojd želi još jedno dijete i da želi da ona bude majka.

Porodica striptizete navodno je bila zabrinuta zbog njene veze s bokserom, ranije osuđivanim zbog porodičnog nasilja nasilja. Izvor za "The Sun" također tvrdi da njezina veza s bokserom neće završiti dobro. 

- Na kraju će se zasititi njom i povrijedit će je na ovaj ili onaj način - rekao je izvor.

Monro: U vezi s bokserom - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.