BORILAČKI SPORT

Nakon što je dobila batine u posljednjem meču, ljepotica ne planira odustati

Ja sam borac i to je ono kako živim

N. Demirović

12.2.2021

Nastavlja s borbama. Instagram

Veliku priliku pružila je "Bare Knuckle Fighting Championship" promocija svojoj novoj zvijezdi, Pejdž Van zant (Paige VanZant). Izuzetno popularna borkinja predvodila je najveću BKFC priredbu do sada, a protiv sebe je imala bokserku koja svojim dosadašnjim rezultatima potvrđuje da je kvalitetom čisti prosjek. 

Sve je bilo spremno za slavodobitni početak karijere u novoj promociji, boksu bez rukavica. No, dogodilo se suprotno. Koliko god Britni Hart (Britain) bila prosječna, u pravom bokserskom meču bila je bolja od Van Zant te je odnijela pobjedu jednoglasnom sudijskom odlukom.

Nakon takvog poraza, koji je ujedno i znak da puno toga nije štimalo, Pejdž se nije bilo lako obratiti javnosti. Zapravo, nije bilo lako prihvatiti sam poraz i došlo je do osobnog preispitivanja, što je inače uobičajeno u takvim situacijama. Po prvi put sama je sebe upitala treba li nastaviti s tim što radi, piše "Fihgt site".

- Najveći test hrabrosti je suočavanje s porazom bez da izgubiš srce. Prošle noći rekla sam svom suprugu da se više ne želim boriti. No, čim su te riječi napustile moje usne sam znala da to nije istina. Ja sam borac i to je ono kako živim. Gubitnici se predaju nakon što padnu, pobjednici nastavljaju dok ne uspiju. Ova borba za mene je bila škola i iskustvo. Tajming i distanca je nešto što tek moram na pravi način upoznati. No, osjetila sam dobro posljednju rundu, bila je to moja najbolja runda i bit će mi temelj na kojem ću nastaviti. Sretna sam što nastupam za najbolji tim na svijetu i poradit ćemo na mojim greškama - napisala je Pejdž na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.