PRISJEO MU ODMOR

Raj na Maldivima se pretvorio u pakao: Srbijanski MMA borac traži pomoć

Duško Todorović je uživao sa djevojkom na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji, a kada se spremao za povratak kući usljedio je pravi šok

Duško Todorović sa djevojkom. Instagram

A. Ka. / Kurir.rs

23.2.2021

Srbijanski MMA borac i član UFC organizacije Duško Todorović doživio je veliku neprijatnost na odmoru na Maldivima.

Todorović je uživao sa djevojkom na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji, a kada se spremao za povratak kući usljedio je pravi šok. Naime, njegov drugi PCR test bio je pozitivan i zbog toga mu je onemogućen povratak kući. Odmah je upućen u karantin u kojem mora da bude narednih 14 dana. Nakon toga sljedi novo testiranje.

- Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vrijeme pretvorio u horor. Prije nego što je trebalo da se vratimo, na PCR testiranju, koje se radi dan pred let nazad, ja sam ispao prvo "nedefinisan", a zatim pozitivan na ponovnom testiranju, iako je moja Tijana negativna - kaže Todorović i dodaje:


- Ja inače nemam nikakve simptome ili tegobe, a ovde smo došli sa negativnim rezultatom. Sada nam ne dozvoljavaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana da provedemo u karantinu i plus dva dana za novo testiranje i čekanje rezultata prije povratka kući. Da li je neko imao slična iskustva ili zna kome mogu da se obratim. Ovo je suludo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.