BORILAČKI SPORT

Tajson Fjuri: Popijem između osam i 12 piva dnevno

Prestao sam trenirati, trenutno sam na odmoru

Fjuri: samo se želim boriti. Arhiv

N. Demirović

12.3.2021

U istom intervjuu u kojem je objašnjavao da borba s Entonijem Džošuom (Anthony Joshua) baš i nije toliko blizu te da bi Dionti Vajlder (Deontay Wilder) mogao biti njegov idući protivnik, Tajson Fjuri (Tyson Fury) rekao je još nekoliko zanimljivih stvari.

- Prestao sam trenirati, trenutno sam na odmoru. Popijem između osam i 12 piva na dan. Ne jedem, a sve kalorije unosim kroz alkohol. I to je zapravo to, ne radim ništa. Prestao sam s konstantnim treninzima sve dok se neke stvari ne pokrenu - rekao je Fjuri za "iFL TV" dodavši kako u ovim danima fizičku aktivnost uglavnom odrađuje igrajući stoni tenis, prenosi "Fightsite".

Naravno, koliko god ozbiljan izgledao u trenucima dok je davao ove izjave, s 'Kraljem Cigana' nikada se može biti siguran i lako je moguće da se samo poigrava s medijima i glavama potencijalnih suparnika.

- Ove godine odradit ću dvije borbe i nije me briga hoću li za protivnika imati Džoa Blogsa (Joe Bloggs), Freda Flintstona, Majka Tajsona (Mike Tyson), bilo koga.... Samo se želim boriti - naglasio je Fjuri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.