BORILAČKI SPORT

Nakon rasprave na Twitteru Mekgregor poludio, otkazao borbu Porijeu

Nazvao ga budalom i seljačinom

Detalj sa prošlog meča. Twitter

N. Demirović

12.4.2021

Rasprava Konora Mekgregora (Conor McGregor) i Dastina Porijea (Dustin Poirier) toliko se rasplamsala da je Irac odlučio otkazati borbu planiranu za 10. juli, piše "Fightsite".

Sve je krenulo s Mekgregorovom prognozom njihovog trećeg susreta i prijetnjom da će mu "front kickom ispraviti nos", a nastavilo se Porijeovim podsjetnikom na pola miliona dolara vrijednu donaciju koju je Konor obećao, ali i nikad nije uplatio u Dastinovu "The Good Fight" fondaciju.

Bivši dvostruki prvak tvrdi da uplata nije izvršena jer nikad nije ni dobio jasan plan koji bi mu objasnio kako će se točno potrošiti njegov novac, dok prema Dastinovoj verziji priče, Konorov tim zapravo nikad ni nije odgovorio na mailove vezane upravo uz spomenuti plan.

Nakon nekoliko sati pauze između odrađenih "rundi", Konor se ponovno oglasio i žestoko popljuvao Dastina te usput svima poručio da od njihovog trećeg susreta na UFC-u 264 neće biti ništa.

- Seljačino, gotov si. Zašto uopće mašeš tim ušima? Seljačino bez mozga. 500 hiljada dolara bez jasnog plana. Kako da ne. Budalo. Očito nemaš pojma o novcu. Borba otpada. Borit ću se s nekim drugim. Sretno ti bilo s tvojim starim ugovorom - napisao je Mekgregor na Twitteru i u još jednoj objavi ponovio zašto nije uplatio donaciju koju je obećao u vrijeme njihove borbe na UFC-u 257.

Je li ovo samo predigra, dan u kojem je jednostavno izgubio živce ili je Mekgregor stvarno ozbiljan oko otkazivanja planirane trilogije, ostaje da se vidi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.