OKTAGON

Toni Ferguson: Još nije gotovo, nema odustajanja

Ja na ovo zapravo gledao kao da je tek početak

Toni Ferguson. AFP

G. Š. / Fight Site

18.5.2021

Treći uvjerljivi poraz u nizu nije ono što bi Tonija Ferguson (Tony) navelo da pogleda na svoja postignuća i kaže kako je bilo dovoljno te kako nema smisla više narušavati ugled koji je stvorio i sve sjajne rezultate koji su iza njega. Iako je i Dejn Vajt () sve kratko prokomentirao izjavom kako svakoga dostigne vrijeme, "El Cucuy" se s time ne slaže.

Mnogi smatraju kako je već u prethodne dvije borbe razotkriven i pročitan te da je to razlog tako uvjerljivih poraza, koji su u samo godinu dana od drugog borca kategorije stvorili nekoga kome se masovno preporučuje odlazak u borilačku penziju. Ali, on je ustvrdio kako to nije nešto što će se dogoditi.

- Još nije gotovo, nema odustajanja. Ja na ovo zapravo gledao kao da je tek početak. Penzionisati se i priuštiti mir ovim šup**ma? Ne u mojoj smjeni. Sad sam tek ljut, napisao je na Instagramu Toni, dodavši zahvalu svim "hardcore" fanovima koji su mu pomogli da se ustane dok je bio na dnu. Uz sve to priložio i snimku nekih svojim impresivnih akcija, onih koji su od njega stvorili jednom od fanovima omiljenijih boraca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.