ZANIMLJIVA SITUACIJA

Pokušao ukrasti automobil UFC borcu, na kraju se nije dobro proveo

Vilijams krenuo platiti račun na benzinskoj pumpi, a limenog ljubimca je ostavio upaljenog

Trenutak kada je Vilijams uhvatio lopova. PRINTSCREEN

E. Ćosić

13.8.2021

Američki MMA Borac Džordan Vilijams (Jordan Williams) na svom Instagramu je objavio snimak s benzinske pumpe. Na snimku se vidi kako on ulazi da plati račun, a za to vrijeme mu lopov pokušava ukrasti automobil.

Vilijams je u pravi čas krenuo prema autu. U trenutku kada je kradljivac već krenuo u rikverc, on je izašao, potom ga izvukao iz auta i zadao mu nekoliko udaraca.

- Neko mi je pokušao ukrasti automobil. Ako se pitate zašto je moj automobil bio upaljen, radi se o istom razlogu zbog kojeg ga lopov nije mogao odvesti dalje. Imam 'push to start' sistem i moj automobil neće krenuti ako ključevi nisu metar i pol udaljeni od automobila, a ja ih uvijek imam kod sebe. Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i lopov. Volio bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču te da sam završio posao 'GNP-om', međutim zadovoljit ću se činjenicom kako sam zadržao svoj automobil. Također, znam da ste primijetili dobar stil moje pojasne torbice.. Ovo bi mogla biti dobra reklama za njih - napisao je Vilijams u objavi na Instagramu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.