VIRALNA OBJAVA

Supruga Tajsona Fjurija objavila njihovu fotografiju iz mladosti, bokser neprepoznatljiv

Nije vjerovala da ima 17 godina

Tajson sa suprugom Peris. INSTAGRAM

A. V.

23.10.2021

Britanski bokser Tajson Fjuri (Tyson Fury) prije dvije sedmice obranio je naslov svjetskog WBC prvaka teške kategorije, nokautiravši Dionteja Vajdlera (Deontay Wilder) i od tada je jedna od najvećih medijskih tema.

Jučer je ponovo oduševio svoje fanove kada je objavio čestitku za Vajlderov rođendan u kojoj mu je, barem se tako čini, iskreno poželio sve najbolje, a danas je tema zbog jedne viralne objave.

Njegova supruga Peris Fjuri (Paris) na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti na kojoj Tajson ima samo 17 godina, a ona je vrlo brzo postala viralna jer mnogi nisu mogli vjerovati da se baš on nalazi na fotografiji.

- Upoznali smo se jednom ranije, a onda i na mom 16. rođendanu. Nisam mogla vjerovati da je stariji samo godinu dana od mene, mislila sam da mu je 25. Odmah sam ga zavoljela jer je bio drugačiji od ostalih - napisala je Peris u objavi pa dodala:

- Nisam odmah pristala izaći s njim iako me puno puta zvao. Bio mi je prvi dečko. Na našem prvom spoju smo bili u kinu i gledali King Konga. Kasnije je rekao roditeljima da će me oženiti. Gledajući ove stare fotografije, jasno mi je da nisam mogla ni sanjati da će sve ovako izgledati. Od našeg prvog poljupca do šestero djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.