VELIKI BROJ BORACA

U Konjicu otvoren drugi dio Državnog prvenstva BiH u kik-boksu

Organizatoru čestitam na uspješnoj organizaciji, uz poruku da ćemo se i dalje truditi biti podrška svim lijepim pričama u našem gradu, kao što je ova, kaže Ćatić

Veliki broj takmičara. FENA

M. K.

21.5.2022

U Konjicu se danas održava drugi dio Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u kik-boksu koje je otvorio gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

Gradonačelnik je kazao kako je ponosan na činjenicu da je Klub borilačkih sportova Balkan svojim dugogodišnjim radom i izuzetnim rezultatima, koje postižu mladi konjički sportisti – kik bokseri, zaslužio da upravo Grad Konjic bude domaćin današnje velike smotre sporta, mladosti i sportista.

- Poštovani sportisti, gledajući sve vas u ovim trenucima i diveći se vašim uspjesima i rezultatima, želim da aktivno bavljenje sportom, zdrav život, rekreacija, odmjeravanje snaga na takmičenjima poput ovog, budu aktivnosti koje će i u budućnosti privlačiti sve veći broj Bosanaca i Hercegovaca, koji će u svom svakodnevnom životu znati cijeniti i koristiti benefite koje sport sa sobom nosi, ističe Ćatić, prenosi Fena.

- Organizatoru čestitam na uspješnoj organizaciji, uz poruku da ćemo se i dalje truditi biti podrška svim lijepim pričama u našem gradu, kao što je ova. Svim takmičarima želim mnogo uspjeha. Neka pobjede najbolji i uživajte u Konjicu, poručio je gradonačelnik Ćatić.

U takmičenju koje se održava u Sportskoj dvorani Konjic učestvuje 200 takmičara iz 43 kluba koji okupljaju bosanskohercegovačke kik boksere, saopćeno je iz Grada Konjica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.