PRELIJEPA ZVIJER

Srbijanska influenserica i tekvondoistkinja privukla pažnju UFC-ovog prvaka teške kategorije

Francis Ngannou objavio je video na svom YouTube kanalu, a u fokusu tog videa isključivo je spomenuta Sara Damnjanović

Sara Damnjanović. Društvene mreže

G. Š.

21.5.2022

Sara Damnjanović jedna je od najpopularnijih srbijanskih influenserica, ali radi se i o djevojci koja posjeduje vrhunske tekvondo vještine, prenosi "Fightsite". Nerijetko ih prezentira putem svojih profila na društvenim mrežama, a osvajačica brojnih medalja u tekvondou uspjela je privući pažnju UFC-ovog prvaka teške kategorije.


Ona je prelijepa zvijer

Francis Ngannou objavio je video na svom YouTube kanalu, a u fokusu tog videa isključivo je spomenuta Sara Damnjanović. Kamerunski teškaš nije mogao sakriti oduševljenje njenim izgledom, ali pokušao je fokus staviti na analizu njenih borilačkih vještina.

- Ona je lijepa. Ona je prelijepa zvijer., počeo je ''Predator'' sa svojim komentarima, a zatim je gledajući isječke njenih borilačkih vještina dodao:

- 'Ne bih volio da me udari tim stražnjim kružnim udarcima u stomak. Ona vam može slomiti rebra. Način na koji to radi podsjeća na konjski udarac. Njene kretnje i sve ostalo doimaju se tako snažnima.

Nositeljica crnog pojasa u tekvondou jako je popularna na društvenim mrežama i dojam je kako je to u fokusu njenog djelovanja. Teško je očekivati Damnjanović na nekoj većoj borilačkoj sceni, a Ngannou je prokomentirao kako bi se ova Srbijanka snašla protiv profesionalnih MMA borkinja.


To nije dovoljno da se bori protiv MMA borkinja

- Ona je jako dobra u tekvondou, ali nemojte me krivo shvatiti. To nije dovoljno da se bori protiv MMA borkinja. S druge strane, MMA borkinje ne bi joj mogle parirati u tekvondou. Dakle, radi se o zonama komfora, ne kažem da nije dobra borkinja. Ako bi se posvetila treniranju MMA-a, definitivno bi postala opaka., dodao je Francis.

Što je još fascinirani Ngannou izjavio komentirajući Saru Damnjanović, možete pogledati u videu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.