ŽELI PONOVO U RING

Smatra se da je blizu povratka: Mekgregor razvaljuje vreću nogom koju je slomio u posljednjoj borbi

Mekgregor je zaradio ogromnu svotu novca u dosadašnjoj karijeri, ali se čini da mu motiva ne nedostaje

Mekgregor trenira punom parom. PRINTSCREEN

M. K.

13.6.2022

U svojoj posljednjoj borbi protiv Dastina Poiriera (Dustin), Konor Mekgregor (Conor McGregor), pretrpio  je težak prelom lijeve noge, a Poirier upisao je tako drugu uzastopnu pobjedu nad Konorom kojem je uslijedio dugi oporavak nakon dva uzastopna poraza.

Neki su špekulirali kako bi to mogao biti i kraj njegove karijere, jer radi se o teškoj povredi, a Konorovi nastupi kroz posljednjih par godina nisu obećavajući.

Mekgregor je zaradio ogromnu svotu novca u dosadašnjoj karijeri, a teško je biti gladan i motivisan za treninge u takvoj situaciji.

Konor se ipak ne slaže i dugo najavljuje epski povratak o kojem će se snimati dokumentarci. Irac se nerijetko zabavlja prozivanjem raznoraznih boraca putem svojih društvenih mreža, a često dijeli i snimke s treninga kojima nam pokazuje kako teče njegov oporavak, piše FightSite.hr.

Jučerašnji snimci koje je podijelio na Instagramu, pokazuju kako Mekgregor punom snagom udara kickove i to upravo lijevom nogom koju je povrijedio prošle godine protiv Poiriera.

- Nešto poput fenomena', napisao je Konor u opisu spomenutog videa.

Komentari su zapravo jako pozitivni i Mekgregor je oduševio mnoge svojim udarcima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.