RADI KAO ZAŠTITAR

Nekadašnji bokser brutalno nokautirao agresivnog muškarca

Džulijus Frensis se nekada borio s Majkom Tajsonom i Vitalijem Kličkom

A. V.

14.6.2022

Zanimljiva snimka stiže iz Velike Britanije. Naime, slučaj koji se dogodio ispred Wembley's Boxparka polako, ali sigurno obilazi cijeli svijet.

Neimenovani i nepoznati agresivni muškarac iz nekog razloga počeo je stvarati probleme na spomenutoj lokaciji te je pokušavao inicirati sukob s osobljem i zaštitarima Boxparka.

Situacija se rasplamsavala iz trenutka u trenutak, a spomenuti muškarac postajao je sve agresivniji. Na snimci se može vidjeti kako je prvo gurnuo jednu osobu, a kasnije se zaletio na drugog muškarca koji mu je uzvratio udarcem šakom.

Poprilično mirno situaciju je promatrao zaštitar imena Džulijus Frensis (Julius Francis). On je ispratio agresivca ispred Boxparka, a zatim je taj agresivac počinio veliku pogrešku. Odlučio je nasrnuti na Frensisa koji ga je jednim udarcem brutalno nokautirao.

Ukoliko znate ko je Džulijus Frensis, ovakav rasplet situacije sigurno vas ne iznenađuje.

Radi se o 57-godišnjaku s bogatim borilačkim iskustvom. Frensis iza sebe ima 48 profesionalnih boksačkih nastupa (23-24-1), a osvajao je raznorazne evropske i britanske titule u boksu. 2000. godine boksao je protiv Majka Tajsona (Mike Tyson), ali nokautiran je u drugoj rundi borbe.

Izuzev Tajsona Frensis je boksao i s Vitalijem Kličkom (pobjeda Klička u drugoj rundi) i brojnim drugim renomiranim bokserima. 

U 2003. godinu ušao je s omjerom 23-10-1, ali nakon toga uslijedio je nevjerojatni niz od 14 uzastopnih poraza i Frensis se nije borio od 2006. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.