SPEKTAKL U NAJAVI

Okršaj sve izvjesniji: Fjuri prozvao Nganoua, "Predator" poslao prijeteći odgovor

Fjuri je odlučio uputiti prozivku prema Fransisu, čisto da ga podsjeti kako su se dogovarali za meč

Nganou i Fjuri "zaratili". TWITTER

M. K.

29.6.2022

Mjesecima se Tajson Fjuri (Tyson Fury) i Fransis Nganou (Francis Ngannou) suočavaju putem medija i društvenih mreža, i nije više nikakva tajna da su obojica zainteresovani za međusobni obračun.

Fjuri nakon pobjede nad Vajtom (Whyte) povukao se iz boksa, ali je ostao otvoren za egzibicijske mečeve. Samo penzionisanje također je ubrzo došlo pod znak upitnika i Fury ipak nije spreman reći da se definitivno umirovio.

Što se Nganoua tiče, UFC-ov prvak teške kategorije ne želi potpisati novi ugovor s promocijom, sve dok unutar ugovora ne bude klauzula kojom mu se dopušta odrađivanje boksačkog meča, piše FIgtSite.hr.

Fjuri je odlučio uputiti prozivku prema Fransisu, čisto da ga podsjeti kako su se dogovarali za meč.

- Mislio sam da želiš ovaj "dim" (obračun). Odradimo pravi meč. Vembli stadion 2022. godine, napisao je Fjuri na svom Twitteru, pritom označivši Nganoua i priloživši ''emoji'' kokoške.

Ako se Nganoua pita, njegov interes za tom borbom i dalje je više nego postojan.

- Nemoj se niti usuditi na pomisao da sam skrenuo pogled s tebe. I dalje si moj prioritet. Dolazim po sav dim. 2023., odgovor je Nganoua koji jasno daje do znanja Fjuriju da ove godine neće biti spreman za bokserski meč, ali za obračun u 2023. godini itekako je zainteresovan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.