LAS VEGAS

Brazilac nije imao šanse: Američki UFC borac zadao seriju udaraca, pa uspavao protivnika

Već dugo tražim borbu protiv Lukea ili nekog sličnog, on je probudio zvijer u meni, rekao je Nil

Nil je poslao Lukea na pod. PRINTSCREEN

M. K.

7.8.2022

Američki UFC borac Džof Nil (Geoff Neal) ostvario je najveću pobjedu svoje karijere, kada je u trećoj rundi na borilačkom spektaklu u Las Vegasu, brutalno nokautirao Visentea Lukea (Vicente Luque), piše FightSite.hr.

Bila je ovo jedna od najboljih, ako ne i najboljih borbi u Nilovoj karijeri. Borci su se konstantno upuštali u razmjene, a ona koja je za Lukea bila kobna je kada je ial pogodio odličan lijevi direkt nakon čega je uslijedilo čak devet uzastopnih uppercuta nakon čega je Luke ostao brutalno nokautiran.

- Već dugo tražim borbu protiv Lukea ili nekog sličnog, on je probudio zvijer u meni. Ja imam tendenciju usporiti u drugoj rundi što je jednostavno glupo. Vratio sam se u trećoj rundi i završio ga, rekao je Nil.

Nakon velike pobjede Nil je prozvao Žilberta Brnsa (Gilbert Burns), koji je istog trena odgovorio na svom Twitter profilu:

- Napokon da je neko i mene prozvao. Vidjet ćemo, čestitke Nilu. Vidjet ćemo hoće li se Žorge pojaviti. Ako ne, možemo plesati.

Bila je ovo najveća pobjeda u Nilovoj karijeri, a s obzirom na to da je pobijedio šestog borca na rang listi, ostaje nam samo poželjeti mu dobrodošlicu u Top 10.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.