TEŠKE OPTUŽBE

Majk Tajson napao Hulu i producente serije "Mike": Za njih sam samo crnčuga koju...

Ne dajte da vas Hulu zavara. Ja ne podržavam priču o svom životu. Ovo nije 1822.. Sad je 2022., poručio je Tajson

Tajson i Vajt s uveliki prijatelji. DRUŠTVENE MREŽE

M. K.

8.8.2022

Legendarni Majk Tajson (Mike Tyson) na društvenim je mrežama optužio platformu Hulu zbog serije o njegovom životu koja će uskoro biti prikazana. 

Naime, producenti od njega nisu tražili dopuštenje niti su mi išla platili.

- Ne dajte da vas Hulu zavara. Ja ne podržavam priču o svom životu. Ovo nije 1822. Sad je 2022.. Ukrali su priču o mom životu i nisu mi platili. Za direktore iz Hulua ja sam samo crnčuga koju mogu prodati na dražbi na sajmu, napisao je Tajson na Instagramu te je Hulu nazvao "streaming verzijom robovlasnika".

Majk je na Instagramu zahvalio predsjedniku UFC-a Dejni Vajtu (Dane White) jer je odbio prijedlog Hulua da promovira seriju "Mike".

- Hulu je očajnički htio platiti milione mom bratu Dejni da promovira njegovu priču o mom životu koju su robovlasnički preuzeli. Odbio ih je jer cijeni prijateljstvo i prema ljudima se ponaša s poštovanjem. Nikad neću zaboraviti što je napravio za mene, kao što nikad neću zaboraviti što je Hulu od mene ukrao, napisao je umirovljeni bokser.

Scenaristica i producentica serije, Karen Gist, otkrila je zašto je serija neautorizirana od strane Tajsona.

- Htjeli smo ispričati nepristranu priču nakon koje će publika odlučiti što misli ili osjeća. Htjeli smo navesti ljude da nanovo razmisle o Majku i nadali smo se da će im serija dati nešto o čemu mogu razmišljati, izjavila je.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.