PONOVO U OKTAGONU

Proslavljeni UFC borac najavio historijski povratak u kavez

Mekgregor je objavio video na društvenim mrežama, a u opisu je najavio da je riječ o najvećem povratku u historiji sporta

M. K.

Mekgregor najavio povratak

Foto: INSTAGRAM


Poznati irski UFC borac Konor Mekgregor (Conor McGregor) blizu je povratka u oktagon nakon što je objavio video s kompilacijom njegovih najboljih MMA trenutaka.

Mekgregor je objavio video na društvenim mrežama, a u opisu je najavio da je riječ o najvećem povratku u historiji sporta.

Detalja o njegovom povratku u oktagona zasad nema, ali su se pojavile infomacije da će Irac debitovati u akcionom filmu "Road House" uz Džejka Gilenhala (Jake Gyllenhaal).

Neki borci već su se istakli kao mogući protivnici.

Čarls Oliveira (Charles Oliveira) je otvoreno rekao da bi se radije borio s Konorom za upražnjenu šampionsku titulu u lakoj kategoriji, ali je uparen s ruskom zvijezdom Islamom Mahačevim.

- Nisam želio ovu borbu, svi to znaju. Želio sam veliku isplatu od druge borbe. Međutim, svi znaju da sam uposlenik UFC-a i od toga ne možete pobjeći. Pokušali smo pregovarati na sve načine, izjavio je Oliveira, dok i je Majkl Čendler (Michael Chandler) također pokazao želju da se bori s Ircem.

Više o:

UFC Conor McGregor
NA VRH

Podijeli članak na