IZBORIO PLASMAN U FINALE

Pogledajte kako je Ante Delija završio borbu protiv Brazilca Fereire

Ante Delija se od prve sekunde nametnuo brazilskom teškašu

Ante Delija protivniku nije dao disati. Screenshot

G. Š.

14.8.2022

Hrvatski borac Ante Delija tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavila je opasnog Brazilca, 203 centimetara visok, gotovo 118 kilograma težak i s ‘‘reachom‘‘ od 216 centimetara, piše "Fightsite". To su gabariti Renana Fereire (Ferreira), a radi se o gorostasu impresivne fizičke građe. 

Tražio prekid

Dodamo li da se radi o borcu koji je sedam od ukupno devet pobjeda upisao nokautom, a nikad u 12 dosadašnjih nastupa nije bio nokautiran, jasno je o kakvom se radi borcu.

Ante Delija s druge strane ignorisao je sve te podatke i od prve sekunde nametnuo se brazilskom teškašu. Hrvat je došao je s jasnom namjerom, a to je bio plasman u finale PFL-ova turnira. Odmah je ‘‘Walking Trouble‘‘ pritisnuo Fereiru uz ogradu kaveza, poslije je podigao tog gorostasa i odveo borbu u parter.

U nastavku runde gledali smo onog pravog Antu Deliju, borca koji protivniku ne da disati i konstantnim ‘‘GNP-om‘‘ traži prekid.

Veliki pritisak

Fereira nije imao rješenje iz donje pozicije, a Delija je neumorno vršio pritisak.

Ukupno četiri minute i 31 sekunda bile su dovoljne Anti Deliji da završi ovakvog borca, a sudac (Marc Goddard) morao je prekinuti meč nakon što je Delija zadao nekolicinu udaraca iz gornje pozicije, a Fereira se pritom samo pokrio i nije se aktivno branio. 

Snimku same završnice možete pogledati OVDJE

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.