VELIKI SKANDAL

Pogledajte kako je MMA borac udario Jutjubera dok je davao intervju

Na njega je usred intervjua nasrnuo profesionalni MMA borac Amadeuš "Ferari" Roslik, koji je došao pred kamere i udario pesnicom u lice Jutjubera

Ovo Rosliku nije prvi put da ima ovakav skandal tokom nekog MMA događaja. Screenshot

Er. B.

16.9.2022

Veliki skandal dogodio se pred MMA događaj u kojem je Jutjub zvezda iz Poljske - Sadek, napadnuta tokom intervjua koji je davala novinarki Moniki Laskovskoj. Na njega je usred intervjua nasrnuo profesionalni MMA borac Amadeuš "Ferari" Roslik, koji je došao pred kamere i udario pesnicom u lice Jutjubera.

Navodno, oni imaju neraščišćene račune od ranije, a Rosliku se nisu dopali komentari koje je Jutjuber imao o njemu i njegovoj porodici.

Jutjuber se nekako podigao nakon udarca, posljedice su bile vidljive, ali je nastavio i završio intervju, nakon što je rekao novinarki da je dobro.



Ovo Rosliku nije prvi put da ima ovakav skandal tokom nekog MMA događaja. U martu ove godine učestovovao u sličnom sukobu, samo je tada on bio napadnut prvi dok je davao intervju istoj novinarki. Dobio je iznenada šamar, ali je onda brutalno uzvratio i pretukao napadača.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.