NOGOMET

Sarajevo domaćin nogometnog Balkan kampa

Autor:N. A.

24.4.2017

RD Sports Agency iz Sarajeva, u saradnji sa svojim poslovnim partnerom US Soccer Education, od 1. do 10. jula 2017., na pomoćnim terenima stadiona Koševo u Sarajevu, organizira Balkan kamp.

Ovaj fudbalski talent show, kako su ga mnogi nazvali, namijenjen je fudbalerima koji žele da se profesionalno angažiraju u timovima s područja Balkana.

Kako ističu u agenciji, kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne igrače iz domovine i dijaspore, te za sve strane fudbalere koji žele da se okušaju u balkanskim timovima. 

Dolazak na kamp potvrdio je veliki broj trenera, skauta i menadžera iz regiona i, zasigurno, njihovom budnom oku neće promaći istinski talenti.

Balkan kamp predstavlja dugoročnu poslovnu orijentaciju RD Sports Agency prema talentiranim igračima iz zemlje i dijaspore, učesnici će na njemu imati šansu da prođu kroz proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. 

Sudionici kampa bit će skenirani formalnim parametrima kroz deset dana treninga i prema metodama koje se primjenjuju u radu svih modernih fudbalskih klubova.

Kamp će voditi iskusni nogometni treneri, a sam trening centar stadiona Koševo garantira odlične uvjete za održavanje ove sportske manifestacije. 

Inače, svi selektirani igrači bit će uključeni u bazu podataka ove agencije kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša, a najboljima će biti ponuđen angažman u nekom od profesionalnih timova s područja bivše Jugoslavije.

Potencijalni učesnici dodatne informacije o Balkan kampu, načinu registracije, uplate, kotizacije, mogu dobiti kod organizatora kampa (RD Sports Agency tel; 00387 61 381 057) ili kod partnera projekta (US Soccer Education Colorado - Murat Alibašić tel:+3035063853, mail: [email protected]

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na web stranici US Soccer Education http://ussoccereducation.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.