NOGOMET

FK Željezničar gostuje na Šibovima

Avaz.ba

9.8.2017

Fudbalski klub Borac iz Jelaha dogovorio je prijateljsku utakmicu sa FK Željezničar 30. avgusta ove godine. Susret će se igrati povodom otvaranja nove tribine FK Borac.

Saopćenje kluba iz Jelaha prenosimo u potpunosti:

Nakon što je Upravni odbor našeg kluba dogovorio saradnju u vidu konsultantske pomoći sa fudbalskim klubom Željezničar iz Sarajeva, ovih dana je dogovorio i termin odigravanja prijateljske utakmice sa ovim velikanom BH fudbala/nogometa.
FK Željezničar u Jelah dolazi u najjačem sastavu i odigraće prijateljsku utakmicu sa našim klubom u srijedu 30.08.2017.godine u 18;00 sati.
Utakmica će se naravno odigrati na jednom od najboljih travnjaka u državi, na našim Šibovima, a kao što znate akcija “Stolica za FK Borac” je još uvijek u toku, i biće ovo odlična prilika da pred punim tribinama Šibova zajedno sa Željom svečano otvorimo novoizgrađene i rekonstruisane tribine na glavnom terenu kompleksa Šibovi u Jelahu. 
Pozivamo sve naše navijače, kao i navijače FK Željezničar, ali i sve ljubitelje ovog sporta iz cijele Bosne i Hercegovine da 30.08.2017.g. dođu na Šibove i uveličaju našu svečanost otvaranja tribina, i da uživaju u dobroj utakmici našeg Borca i najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini, sarajevskog Željezničara. 
Uskoro će se u prodaju pustiti i redovne ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 5,00 KM, a svi navijači i prijatelji našeg kluba imaće priliku da kupe i Donatorske ulaznice po cijeni od 10,00 KM, sa kojom će pomoći našem Borcu da završi akciju rekonstrukcije tribina na stadionu Šibovi u Jelahu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.