NOGOMET

Važne informacije za sve navijače koji će gledati "vječiti" derbi na Koševu

A. S.

18.8.2017

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi informirati svoje navijače o prodaji ulaznica na dan utakmice protiv Željezničara. 

Naime, u subotu 19. avgusta, zbog odredbi Zakona o spriječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, kojeg je klub dužan sprovesti na ovoj utakmici, na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" bit će otvoreno jedno prodajno mjesto, iznad istočne tribine, do pomoćnih terena koševskog stadiona, na kojem će se isključivo moći kupiti ulaznice za tribine "Sjever - Vedran Puljić", te "Istok", kao i dječije ulaznice.

Ulaznice za "Zapad", kao i za "Sjever" i "Istok" od jutarnjih sati sutrašnjeg dana bit će dostupne na prodajnim mjestima: Bordo Fan Shop 1 (Ul. Maršala Tita 38b), Bordo Fan Shop 2 (Bezistan), Bordo kućica Sarajevo Summer Market (Ispred BBI Centra), prodajno mjesto ispred gradske tržnice, te prodajno mjesto na platou KSC Skenderija. 

Članovi kluba svoje ulaznice po jeftinijim cijenama kupovati će sutra do 16 sati u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38b. Ista prodajna mjesta otvorena su i danas.

FK Sarajevo apelira na svoje navijače da blagovremeno kupe svoju ulaznicu, te da se ranije upute ka stadionu Koševo, kako bi izbjegli eventualne gužve pri ulasku na stadion.

Utakmica između FK Sarajevo i FK Željezničar se igra u subotu, s početkom u 20 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.