NOGOMET

Adžem: Tradicija je na našoj strani i ne krijemo da idemo po tri boda

Avaz.ba

9.9.2017

Fudbaleri Željezničara predvođeni stručnim štabom otputovali su u Etno selo Stanišić gdje će boraviti i trenirati do nedjeljnog susreta sa Radnikom.

U nedjelju od 16:30 sati na rasporedu je susret između Radnika i Željezničara. Naša ekipa je danas otputovala u Bijeljinu, u Etno selo Stanišić, gdje će boraviti i trenirati do nedjeljnog duela.

Šef stručnog štaba, Admir Adžem, ističe dobru tradiciju u Bijeljini i da Željo ne krije da ide po pobjedu.

– Iskoristili smo ovu pauzu kako bismo popravili nedostatke koje smo uočili u prvih šest kola. Tradicija je na našoj strani, redovno dobro igramo tamo i donosimo bodove tako da se nadamo da ćemo i sutra ponoviti dobru igru. Ne krijemo da idemo po bodove. Imamo problema, imamo dva igrača koji zbog suspenzija ne mogu igrati, Osmanković je povrijeđen još od utakmice sa Sarajevom. Nemamo širinu na tim pozicijama, ali ja vjerujem u ove igrače da će dati svoj maksimum, da će dobro odigrati i da ćemo donijeti pozitivan rezultat - rekao je Adžem.

Prvotimac Saša Kajkut kazao je da je cilj ekipe jasan, a to je pobjeda.

– Radnik je dosta jaka i čvrsta ekipa, igraju dosta dobro kod kuće. Iskoristili smo ove dvije sedmice da se što bolje odmorimo i spremimo za utakmicu koja nam donosi dosta toga. Oni kući igraju dosta dobro već par godina, jako su čvrsti i odgovorni, imaju dosta dobru ekipu - rekao je Kajkut.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.