NOGOMET

Ivetić: Široki Brijeg nam je dužnik iz prošle sezone, želimo pobjedu

Avaz.ba

15.9.2017

Nakon Husrefa Musemića, šefa struke Bordo kluba, na današnjoj press konferenciji se prisutnim novinarima obratio i Perica Ivetić, prvotimac bordo kluba, koji se poslije odrađene suspenzije vraća u ekipu Sarajeva.

Nakon onog tragičnog događaja za mene u derbiju vraćam se u ekipu. Odradio sam dobre pripreme u Čitluku, vrijedno radim i treniram. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari svoje ciljeve. Pripremili smo se za Široki i ako ispoštujemo sve što smo radili tokom priprema onda rezultat neće izostati. Široki nam je veliki dužnik i uradit ćemo sve da ostvarimo trijumf. Svi se sjećaju tog finala Kupa iz prošle sezone, gdje smo tragično i nesretno ostali bez trofeja. Nadam se da ćemo se odužiti našim navijačima, ljudima koji prate klub i doći do željene pobjede. Sarajevo je tada bilo bolje u dvije utakmice i nesretno smo izgubili. Sutra će biti jedna nova utakmica, a mi znamo šta nam ona znači. Nadam se da ćemo ući svi motivirani i pobjeda nam mnogo treba u ovom trenutku - rekao je Ivetić.


Sarajevo dočekuje Široki Brijeg u subotu, 16. septembra sa početkom u 19 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.