NOGOMET

Slišković uoči derbija na Pecari: Mediji nam glupostima pokušavaju unijeti nemir

Slišković: Ne treba reagirati

Ma. P.

28.10.2017

Odavno je poznato da raspoloženje u sportu, prije svega, determiniraju posljednji rezultati, ali je situacija oko Zrinjskog više nego apsurdna bez obzira na posljednja dva rezultata protiv Borca (0:0) i Sarajeva (1:3). 

Otkaz i pobuna

Tako je jučer veznjak Sarajeva Mićo Kuzmanović govorio da je atmosfera u taboru bordo momčadi vrhunska, dok je u isto vrijeme trener “Plemića” Blaž Slišković gotovo o krizi i pritisku u trenutku kada je razlika između Sarajeva i Zrinjskog osam bodova u korist Mostaraca.

Naravno da Slišković na jučerašnjoj konferenciji za medije nije mogao izbjeći pitanja o temi koju su pokrenuli određeni sarajevski portali, odnosno da treneru Zrinjskog prijeti otkaz u slučaju poraza od Širokog Brijega, a vijest je dodatno začinjena pričom o navodnoj pobuni u svlačionici.

Gospodski klub

- Takve vijesti najbolje je ignorirati. Gospodski klub kakav je Zrinjski, na takve napise nikada ne reagira, a ne trebam ni ja, iako mogu reći da se radi o običnim glupostima kojima se pokušava unijeti nemir u naše redove - izjavio je Slišković, koji je ipak priznao da je pritisak uoči Pecare veći nego što je bio u prethodnim utakmicama.

- To je činjenica, ali bolje je da je tako, jer nas pritisak samo dodatno mobilizira. Nakon pobjede nad Željezničarom, imali smo osam bodova prednosti, zbog čega pritisak nije bio kao sada, a svi znamo šta smo napravili u prethodna dva kola - dodao je Slišković.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.