NK Čelik otputovao na pripreme u Tursku

Avaz.ba
22.01.2018 13:42

Nogometaši Čelika otputovali su u turski grad Alaniju, gdje će u narednih 12 dana obaviti drugi dio priprema za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH.

Sa stručnim štabom, koji predvodi Slaven Musa, na put su krenuli: kapiten Fenan Salčinović, Matej Marković, Fikret Karajbić, Nedin Tucaković, Armin Duvnjak, Tarik Adilović, Anes Duraković, Aldin Šišić, Mahir Mehić, Stefan Udovičić, Hrustan Kadrić, Dino Ćemalović, Hannan Adilović, Boris Pandža, Harun Ibraković, Stevo Nikolić, Nemanja Anđušić, Marin Jurina, Enes Akgun, Dino Bevab, Ognjen Đelmić, Toni Livančić, Yusuf Cihat Celik i Joyskim Aurelien Dawa.

U klubu se nadaju da će se još dva-tri igrača priključiti pripremama kluba u Turskoj, i to će biti lista nogometaša koji će braniti boje kluba u nastavku takmičenja.

Prije polaska iz Zenice kapiten Fenan Salčinović kazao je da se situacija u klubu značajno promijenila i da se stvari idu na bolje.

- Na nama je da se koncentrišemo na pripreme i naš cilj, a to je opstanak u Premijer nogometnoj ligi - kazao je Salčinović.

Naredna utakmica nogometaša Čelika, u nastavku Premijer lige, na rasporedu je 17. februara i biti će to derbi začelja jer protivnik na Bilinom polju je najslabije plasirana momčad Viteza.

Tagovi

NK Čelik
NA VRH