PREMIJER LIGA BIH

Pavić: S tri boda protiv Radnika zaokružiti uspješan start

Boris Pavić ( Arhiv)

Fena

10.8.2018

"Plavo-bijeli" su vodeća momčad na tablici, Čelik su u posljednjem kolu "razbili" s čak 6:0, ali sve to kod trenera Borisa Pavića nije izazvalo euforiju. 

Istina, razloga za zadovoljstvo svakako ima, no kada je riječ o predstojećoj nedjeljnoj utakmici s tradicionalno neugodnim Radnikom, Pavić je mišljenja da je pred Širokim Brijegom najteža utakmica do sada i da će trebati uložiti maksimum energije na terenu, kao i da će biti potrebna velika navijačka podrška s tribina da bi se došlo do pobjede. Jer… 

- Tek bi s tri nova boda u nedjelju protiv Radnika bio uspješno zaokružen jedan ciklus. Odnosno, mogli bismo tek onda reći kako smo odradili pravi posao na početku prvenstvene utrke – ističe trener Širokog te dodaje kako naravno žele osvojiti sva tri boda, i to uz dobru igru, koja će zadovoljiti njihove vjerne navijače - rekao je Pavić

''Radnik je momčad s nizom kvalitetnih pojedinaca. 'Pila naopako' su neke njihove najave da su slabiji nego prošle godine; osjetili su to već na svojoj koži ove sezone Sarajevo, Tuzla City i Krupa. Morat ćemo u nedjelju na Pecari posebice pripaziti na kontranapade i prekide, a trebat će nam i puno strpljenja, uz smanjenje broja tehničkih pogrešaka na minimum. Ne bih nikako volio da pokvarimo dobar dojam s početka prvenstva, favoriti smo protiv svih momčadi na Pecari pa tako i protiv Radnika, u dobrom smo raspoloženju i, rekao bih, jedva čekamo početak utakmice'', ističe Pavić. 

Ko će zamijeniti teže povrijeđenog Tomislava Turčina, koji je bio ponajbolji pojedinac „Plavo-bijelih“ u prvim utakmicama i pokazao se kao pravo pojačanje, Pavić nije želio otkrivati, s obzirom da momčad do utakmice ima još dva treninga. U svakom slučaju, zaključio je, prilika je sada to nekim drugim igračima, koji su do sada bili u drugom planu, da potvrde svoju kvalitetu i pokažu navijačima zašto su pristigli na Pecaru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.