KOŠEVO

Musemić se nada boljoj realizaciji

Tuzlaci su ekipa koja očigledno mnogo bolje i kvalitetnije igra u gostima, upozorava trener Sarajeva

G.Š.

15.9.2018

Borbu za prvu poziciju na premijerligaškoj tabeli fudbaleri Sarajeva nastavljaju večerašnjom (19.30 sati) utakmicom na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” protiv ekipe Tuzla City, debitanta u najvišem rangu.

Trener bordo tima Husref Musemić na pres-konferenciji kazao je da je njegov tim dobro iskoristio pauzu u prvenstvu.

Zatvorena varijanta

- Osvježili smo ekipu i kvalitetno radili. Mišljenja sam da spremno i motivirano dočekujemo ovu utakmicu sa željom da pobijedimo. Tuzla City je ekipa koja očigledno puno bolje i kvalitetnije igra u gostima.

Mnogo problema su napravili i Zrinjskom i Širokom Brijegu, tako da nas očekuje jako nezgodna utakmica u kojoj će oni u nekoj zatvorenijoj varijanti čekati svoju šansu.

 Nadam se da ćemo imati bolju realizaciju nego u posljednje dvije-tri utakmice - kazao je Musemić i dodao da ima sve igrače na raspolaganju.

Defanzivac Sarajeva Miloš Stanojević također smatra da ekipa igra dobro, ali da je realizacija izostala u posljednjih nekoliko utakmica.

Podrška navijača

- Ono što je do nas mi smo odradili. Spremili smo se za predstojeći meč, kao i za svaki prošli. Znamo odakle nam prijeti opasnost od Cityja. Pozivam sve navijače da nas podrže na Koševu - kazao je Stanojević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.