SARAJEVO

Musemić ide na Mladost bez Handžića

Piše: G. Š.

5.10.2018

Šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić sutra u Doboju kod Kaknja (15.30 sati) neće moći računati na povrijeđenog napadača Harisa Handžića, koji nije igrao ni u srijedu - u osmini finala Kupa BiH, protiv Rudara u Kaknju (0:0 - penali 2:4). S druge strane, upitni su nastupi rovitih Anela Hebibovića i Joahima Adukora (Joachima), te Almira Bekića koji već duže vrijeme ima problema sa povredom Ahilove tetive.

- Mladost je u posljednjih mjesec dana u zamahu, podigli su formu, međutim, nadam se da ćemo na najbolji način otići na predstojeću reprezentativnu pauzu, kaže trener lidera bh. elite Musemić i dodaje:

- Čitam u medijima da njihov novi trener ( Adnan Zildžović – op.a.) najavljuje pobjedu, ali vidjet ćemo šta će biti na terenu. I mi ćemo ići na pobjedu.

Bordo tim već 12 prvenstvenih i kup utakmica ne zna za poraz – od 5. avgusta i trijumfa protiv Slobode u Tuzli.

- Normalno je da u svakoj utakmici idemo na pobjedu, a vidjet ćemo šta će se dešavati... Ispred nas je zahtjevna utakmica i motivisan protivnik, ali uz veliku podršku naših navijača, nadam se da možemo nastaviti pozitivan niz. Poslije ove utakmice slijedi reprezentativna pauza, koju ćemo iskoristiti da se odmorimo i osvježimo, ali i analiziramo urađeno, dodaje Musemić


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.