PREMIJER LIGA BIH

Upravni odbor FK Sarajevo: Puna podrška Husrefu Musemiću

Piše: G. Š.

5.10.2018

U četvrtak je održana sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je rukovodstvo kluba s Koševa razgovaralo o aktuelnim temama u vezi sa administrativnim pitanjima, otvaranju novog Fan šopa i stanju u sportskom segmentu.


- Upravni odbor je izrazio čestitke i zahvalnost stručnom štabu i igračima prvog tima na ostvarenim rezultatima u proteklom periodu, te dao puno podršku šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću povodom nekorektnih ophođenja i saopštenja za javnost iz pojedinih protivničkih klubova čemu je javnost nedavno mogla svjedočiti - saopćeno je iz FK Sarajevo.


Na sjednici koševske vlade također je razgovarano o planovima i idejama za zimske pripreme prvog tima.


- U proteklom periodu UO je imenovao novog šefa omladinskog pogona, Dževada Šarića, a u toku su pregovori za imenovanje koordinatora Škole fudbala “Asim Ferhatović - Hase”, o čemu će javnost naknadno biti informisana. Razgovarano je o otvaranju novog Fan šopa FK Sarajeva, koji će po prvi put biti u potpunom vlasništvu kluba, te doživjeti unapređenje u konceptu i modernizaciji poslovanja.

FK Sarajevo će nastojati uložiti napore da se pripremne radnje za otvaranje Fan šopa završe do 24. oktobra kada bordo klub proslavlja 72. rođendan, saopćeno je iz kluba s Koševa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.