PRAZNIK NOGOMETA

Tokom sutrašnjeg derbija saobraćaj oko stadiona bit će u potpunosti obustavljen

Fudbalski klub Sarajevo apelira na navijače da se pridržavaju navedenih uputa te da se izbjegne korištenje pirotehničkih sredstava za vrijeme susreta

Arhiv

Avaz Sport

2.11.2018

Sutra se u okviru 16. kola Premijer lige BiH od 17 sati igra 117. vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara, a kapije Olimpijskog stadiona ''Asim Ferhatović Hase'' bit će otvorene od 15.30 sati. 

Oko pojedinih dijelova stadiona bit će postavljena ograda za kontrolu, gdje će se obavljati fizički pregled. Prolazak kontrole bit će moguć isključivo uz važeću pojedinačnu ulaznicu za utakmicu. 

Osobe u pijanom stanju i pod vidnim dejstvom narkotika neće moći ući na stadion. 

Svi predmeti koji mogu na bilo koji način ugroziti sigurnost gledalaca na stadionu bit će oduzeti prilikom pregleda na kontrolama.

Saobraćaj oko stadiona bit će potpuno zatvoren i zbog toga molimo sve posjetioce da vozila ostave na obližnjim parking mjestima.  

Za gledaoce sa BORDO VIP ulaznicama omogućen je parking ispred porodilišta Jezero, kojem mogu pristupiti isključivo uz odgovarajuću pristupnicu. Parking ispred dvorane ''Zetra'' bit će zatvoren.

Fudbalski klub Sarajevo apelira na navijače da se pridržavaju navedenih uputa te da se izbjegne korištenje pirotehničkih sredstava za vrijeme susreta.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.