PREMIJER LIGA BIH

Nalić: Sve je do nas!

Dosta nam je dobra situacija u ekipi, radili smo dosta na osvježenju, na tome da se osjećaju dobro, na raspoloženju

Nalić: Dobra atmosfera

J. J.

25.11.2018

Sudeći prema informacijama iz Rudarske 2, u Slobodi su dobro iskoristili prvenstvenu pauzu kako bi tim u što boljem psihofizičkom stanju dočekao gostovanje u Bijeljini. „Crveno–crni“ su na pauzu otišli domaćim porazom od Širokog Brijega i sada je imperativ da se protiv Radnika nadomjeste izgubljeni bodovi. 

MOZZART kladionica je ponudila jako dobru kvotu na pobjedu Slobode - 3.35. Kvota na remi je 2.95, a na trijumf domaćina 2.25.

- Tvrdim još da su svi koji su do četvrte pozicije u borbi za opstanak – kaže Zlatan Nalić, šef struke Slobode, te dodaje:

- Dosta nam je dobra situacija u ekipi, radili smo dosta na osvježenju, na tome da se osjećaju dobro, na raspoloženju.

Radnik je trenutno na sedmom mjestu tabele sa 21 bodom. Jednim manje od Slobode. Radi se o veoma nezgodnom protivniku za sve premijerligaše. Uvijek u gornjem dijelu tabele, tim koji je i najboljim ekipama pomrsio račune. Reklo bi se prava premijerligaška „tempirana bomba“.

- Ima tih glasina, tako sam slušao i za Krupu. Ipak, sve je to do nas! Ako mi odradimo kako treba, onda nama nije toliko bitno ko je protivnik. Ono što je na terenu i kada mi to odradimo na ispravan način, ja se ne bojim ničega - zaključuje Nalić.

Dodajmo da je Sloboda jučer trenirala u Kikačima, a nakon toga je uslijedio domaći karantin. Put ka Semberiji planiran je za danas ujutro, a meč protiv Radnika na programu je od 13 sati.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.