Novi radovi na stadionu "Rođeni", Velež želi izboriti plasman u Premijer ligu BiH

REKONSTRUKCIJA Na proljeće još ljepši ambijent

Novi radovi na stadionu "Rođeni", Velež želi izboriti plasman u Premijer ligu BiH Eventualni plasman u najviši rang bh. nogometa žele dočekati sa zadovoljavajućom infrastrukturom

Velež nakon završetka polusezone nastavlja radove na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima, saopćio je mostarski klub. Velež u ovoj sezoni kroz Prvu ligu FBiH želi izboriti plasman u Premijer ligu BiH, a kada pogledamo trenutno stanje na tabeli, mogućnost da se to i ostvari je velika, pa su u Veležu počeli unaprijed razmišljati. 

Od sezone 2019./2020. u Premijer ligi BiH će biti pooštreni kriteriji kada je u pitanju infrastruktura, pa su tako "Rođeni" krenuli u rekonstrukciju stadiona u Vrapčićima da bi eventualni plasman dočekali zadovoljavajućim infrastrukturnim ambijentom.

Veležovi navijači će na proljeće sigurno moći uživati u ljepšem ambijentu, budući da se vrše radovi na izgradnji čelične konstrukcije na zapadnoj tribini stadiona "Rođeni" te izgradnja WC prostorija po UEFA-inim standardima koju je na sebe preuzelo UG "Mostarski Rođeni".

Kako sve to izgleda možete pogledati u videoprilogu.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH