NOGOMET

"Manijaci" se oglasili saopćenjem povodom imenovanja novog rukovodstva

Jedini interes isključivo Željezničar

Arhiv

Avaz Sport

27.12.2018

Najvatreniji navijači FK Željezničar danas su objavili saopćenje za javnost povodom imenovanja novog rukovodstva. Saopćenje prenosimo u cijelosti.

- Sportski rezultati, transparentno i legalno poslovanje te nastavak razvoja infrastrukture ključna su očekivanja Udruženja navijača FK Željezničar od novoizabranih organa kluba. Udruženje će u narednom periodu aktivno pratiti rad novoizabranog UO i NO te ispunjavati svoju misiju pružanja podrške i obavezu korektivnog djelovanja na sva dešavanja u klubu. Također, naglašavamo da nam je sasvim jasno ko je zapravo i kako birao nove strukture i očekujemo iskreniji i pošteniji odnos, a ne mazanje očiju raznim procedurama.

Udruženje nije bilo niti će biti dio samokreiranih podjela među Željovcima koje nanose samo štetu našem klubu. Naš jedini interes je isključivo i samo Željezničar. Cijenili smo i podržavali sve uspješne projekte i realizirane aktivnosti, a kritizirali sve propuste prethodne uprave. Isti odnos imat ćemo i prema novoj upravi i jedino mjerilo za našu podršku bit će postignuti rezultati na terenu i van njega. Stručni, a ne podobni ljudi u upravi i administraciji te kvalitetni igrači imperativ su koji mora biti ispunjen. 

Za dobrobit našeg Želje, pozivamo sve navijače, simpatizere i one kojima je plava boja srcu, da već na prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva u Bijeljini pokažemo kako se bodri svoj klub i budemo primjer jedinstva te bezuvjetne i bezrezervne ljubavi prema historiji i tradiciji koja ulazi u 98. godinu - stoji u saopćenju. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.