DOMAĆI NOGOMET

Upravni odbor FK Sarajevo usvojio Strategiju za razvoj Omladinskog pogona

Napravljen presjek poslovanja za proteklu godinu

UO FK Sarajevo: Usvojena Strategija za razvoj Omladinskog pogona. Arhiv

Avaz Sport

10.1.2019

U srijedu 9. januara održana je sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je rukovodstvo kluba napravilo presjek poslovanja za proteklu godinu i definiralo plan aktivnosti za naredni period.

Upravni odbor usvojio je preliminarni finansijski izvještaj za 2018. godinu, pri čemu je konstatirano da je FK Sarajevo u protekloj kalendarskoj godini ostvario značajnije prihode u odnosu na 2017. godinu.

Definirano je niz administrativnih promjena koje će biti implementirane u narednom periodu a za cilj imaju poboljšanje kvaliteta poslovanje kluba.

Upravnom odboru je podnesen izvještaj o radu i stanju u sportskom segmentu prvog dijela sezone 2018/2019. od strane koordinatora za sportski segment, Emira Hadžića. Definiran je plan zimskih priprema uoči drugog dijela takmičarske sezone. Hadžić je UO predočio i novu Strategiju za razvoj Omladinskog pogona FK Sarajevo, koja je na sjednici usvojena. 

UO su na uvid predani izvještaji o radu šefa Omladinskog pogona Dževada Šarića, te stručnog štaba prvog tima.

Sjednici Upravnog odbora prethodio je tim bilding na Bjelašnici gdje je upriličeno druženje uposlenika FK Sarajevo sa članovima Upravnog odbora.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.